Links

Jakobs Café og Bar er stedet i Skagen, hvor man mødes – enten for at nyde en kop kaffe, et måltid mad – ja måske for at tage del i en hyggelig aften med levende musik.
Nyd en fiskespecialitet tilberedt af dagens råvarer – med udsigt til fiskekuttere og havneliv. Smag vores lune fiskefrikadeller eller pil Deres friskkogte rejer i caféen. Drik et glas skummende fadøl eller en cappuccino til at runde strandturen af.
Skagen Fiskerestaurant har meget på “menuen”. Dejlig udsigt fra stemningsfuld restaurant med rustikke trælofter og trægulve. Klassiske fiskespecialiteter fremstillet af friske råvarer og i høj kvalitet.
Beliggende ovenfor Sandormens p-plads har Restaurant De 2 Have Danmarks suverænt flotteste udsigt. Gastropub/Cafe med lette retter, kaffe & kage, øl & vin. Restaurant med klassisk dansk frokost samt dynamiske og inspirerende aftenmenuer.
“På Bodilles Kro er maden go” er et slogan for et af Skagens gode madsteder og samtidig en påstand, mange tusinde gæster har konstateret rigtigheden af.
Skagensavis.dk – lokale nyheder på nettet
Leveret på en miljøvenlig måde.
Over 4000 unikke besøg hver dag.
Helt ude i skoven findes der forlystelser til både store og små. Her er alt hvad familien skal bruge for at få en rigtig sjov dag sammen.
Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med masser af oplevelser. Her kan du komme helt tæt på livet under vandoverfladen i Nordsøen.
Skagen kollektionen af armbåndsure – bordure – skriveredskaber og solbriller genspejler Jorst-parrets kreative danske ånd med det rene enkle og elegante design. Professionelt håndværk og teknisk perfektion.
Marienlund er et gammelt hyggeligt hotel med 14 pæne værelser, hvoraf 3 er enkeltværelser.Hotellet ligger i Skagens ældste bydel – Vesterby – i stille og atmosfærefyldte omgivelser med egen parkering og lukket have. Cykler kan lejes på hotellet. Alle værelser er med eget bad og toilet. Der forefindes desuden trådløs internetforbindelse.
Skagen Bunkermuseum er placeret på Grenen i en andenverdenskrigs bunker af typen Regelbau 638 , som under krigen blev brugt som sanitetsbunker.
Skagen Bryghus A/S er etableret år 2005 i Skagens gamle elværk på Kirkevej 10, tæt på Skagens centrum.
I forlængelse af bryggeriet er der lavet serveringsområde, hvor baren er designet som et gammelt træskib.
Havet omkring Toppen af Danmark og himmelhvælvingen ovenover skaber det særlige lys der har givet denne egn navnet Lysets Land.
En meget omfattende hjemmeside med masser af historiske oplysninger om Skagen; og – ikke mindst – i hundredevis af billeder fra Skagen i gamle dage.
Feline tilbyder det største udvalg af sommerhuse til udlejning i Skagen
Din guide til et bedre ophold i og ved Skagen. Her finder du oplysninger om attraktioner, spisesteder, overnatning og meget meget mere.
På Farm Fun, er der mange dyr og forlystelser. Her er plads til både børn og voksne. Børnene kan frit løbe omkring, mens de voksne slapper af med det medbragte kaffe, eller hygger sig i vores udendørs “café”, hvor der sælges kaffe/the, is, slik, sodavand, grillmad, souvenirs og meget mere….
Vi ønsker alle velkommen på vores vandrerhjem – et vandrerhjem for både grupper og individuelle gæster.

Comments are closed.